Metsäkylpyohjaajakoulutus

Haluaisitko toimia Metsäkylpyohjaajana? Oletko kiinnostunut tietoisuustaidoista? Oletko kiinnostunut syventämään metsäyhteyttäsi? Haluaisitko auttaa toisiakin löytämään tietoisuustaidot ja aistillisen metsän kokemisen?

Tule mukaan ainutlaatuiseen Metsäkylpyohjaajakoulutukseen® Suomessa. Opit menetelmän, joka on voimallinen läsnäolon ja luontoyhteyden syventämiseen. Koulutuksen tekniikkoina mindfulness, kehotietoisuus, keho-mieli yhteys ja aistillinen metsän kokeminen.

Metsäkylpyohjaajan peruskoulutus on tarkoitettu kaikille kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneille. Koulutus sopii hyvin hoitotyössä toimiville, kasvattajille, eräoppaille, matkailuyrittäjille, hyvinvoinnin kanssa työskenteleville ja kaikille eri aloilla työskenteleville, jotka haluavat syventää ymmärrystään tietoisuustaidoista ja metsäyhteydestä.

Metsäkylpyohjaajan peruskoulutus antaa valmiudet Metsäkylpyohjaajan taitojen yhdistämiseen omassa elämässään ja työssään. Peruskoulutuksen jälkeen voi hakeutua syventäviin osioihin.

Kun olet valmistunut Metsäkylpyohjaajaksi® 
sinulla on mahdollisuus tarjota palveluita ja lisätä ohjaajaprofiili  tälle Metsakylpy.fi -sivustolle. Kysy asiasta lisää kouluttajalta.

Opetus sisältää:

  • 8 lähiopetuspäivää
  • 10 itsenäistä opiskelupäivää, harjoitusohjaukset ja raportoinnit

Lähiopetusjaksot:

1. Kahden päivän jakso

Mielen toiminta, tietoisuustaitoja, metsäkylvyn perusteet ja historia, metsäkylpy kokemuksena, jokamiehen oikeudet ja velvollisuudet, käytännön harjoitteita sisällä ja ulkona, metsäkylpyharjoitteen sanoitusta, välitehtävät ennen seuraavaa tapaamista.

2. Kahden päivän jakso

Aivojen toiminta, stressi ja siitä palautuminen, sisämetsäkylpy, erilaiset ryhmät (lapset, nuoret ja seniorit), pidempi metsäkylpyharjoite, harjoitteita sisällä ja ulkona, pariohjauksia, välitehtävät ennen seuraavaa tapaamista.

3. Kahden päivän jakso

Luovuus, intuitio, ilo ja keveys, ohjauksellisesta näkökulmasta, omien ohjaustaitojen vahvistaminen, metsäkylpy kokemuksena sekä teoriaa sen ohjaukseen, ohjausharjoituksia, välitehtävät.

4. Kahden päivän jakso

Metsäkylpypaikat, vuodenajat, omien ohjaustaitojen muotoilu, hinnoittelu ja yhteistyö, pariharjoitteita lyhyestä ja pitkästä metsäkylvystä, kertausta, tunnista omat vahvuudet ohjaajana, oman tulevaisuudensuunnitelman teko.

Kouluttaja

Minna Helminen
0400 327250
myynti@minnahelminen.fi
www.minnahelminen.fi